Tandenbleken

TANDEN BLEKEN MET X-TREME SMILE IS 100% VEILIG


"Helaas voeren wij in de Corona tijd GEEN mond behandelingen uit, wij danken u voor uw begrip." 


Iedereen die een behandeling ondergaat wil weten wat er met zijn gebit gaat gebeuren. Wordt het glazuur aangetas, gaat het pijn doen? Gaat mijn glazuur er af? Wordt het zachter?
Uw tanden laten bleken met X-treme Smile® is compleet veilig en we zullen u vertellen waarom...Uw glazuur wordt niet aangetast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees. Doordat onze gels als een van de weinige volledig voldoen aan de Cosmeticaverordening, wil dat zeggen dat het product volledig veilig in gebruik is en geen schade kan berokkenen. De resultaten daarentegen zijn voor een compleet onschadelijk product overweldigend. Overtuig uzelf door een behandeling te ondergaan.
Wil je toch nog meer weten? Bekijk de video en zie hoe een behandeling in

https://youtu.be/qzz0k2uOsOQ

TANDEN BLEKEN MET X-TREME SMILE®:


> Is geheel pijnloos 

> Geen schade voor uw gebit en/of kronen, bruggen of vullingen

> Is al klaar binnen een half uur tot een uur

> Geeft direct resultaat

> Is zonder peroxide

> Is eenvoudig

> U krijgt een uitvoerige uitleg

> De tint van uw tanden wordt bepaald

> U krijgt een mondspreider in uw mond

> Uw tanden worden behandeld met een speciale spray

> De X-treme Smile® gel wordt aangebracht op uw tanden

> U neemt plaats onder/achter de bleeklamp

> Dit proces wordt afhankelijk van uw pakket tot 3-4 maal herhaald

Tand kristal

Swarovski Kristallen BLINQ

Plaatsen van uw tand kristal
Voor een betere hechting is het van belang dat u voor het plaatsen van een tandkristal uw tanden poetst (dit kunt u thuis al doen).

Hoe ziet een behandeling van Tandkristal eruit?
U neemt plaats in de behandelstoel en er wordt een korte anamnese afgenomen. De plaatsbepaling van uw tandkristal wordt overlegd en krijgt u een mondklem of wattenrol onder de lip om zo te voorkomen dat u de mond sluit of de lip de tanden nog raakt. Daarna wordt de tand gereinigd met een speciale ontsmettende tandreiniger, hierna wordt er een klein beetje etchmiddel aangebracht welke er voor zorgt dat de tandoppervlakte ruw wordt zonder beschadiging van het oppervlak. Na een paar seconde wordt deze verwijderd en wordt de tand droog gemaakt met de daarvoor bestemde droger. De lijm wordt op de tand geplaatst en het kristal wordt op de juiste positie gezet, dan beoordeeld u of het kristal juist is geplaatst. Omdat de lijm niet van zichzelf uithard wordt er een speciale uithardingslamp op de tand belicht. Het kristal zit nu vast, en de mondklem of wattenrol wordt verwijderd.

Na de behandeling?
Om het kristal beter te laten hechten, gedurende 1 uur niks eten of drinken (koolzuurhoudende dranken pas na 24 uur)en de eerste 12 uur geen tanden poetsen of harde dingen eten. Probeer ook zo weinig mogelijk met de tong langs het tandkristal te gaan. Het zal in het begin een beetje vreemd aanvoelen maar dit went heel snel.

Hoelang duurt de behandeling?
Het plaatsen duurt ongeveer 15 minuten.

Garantie?
U heeft 2 weken garantie op uw kristal, mits u de nazorg opvolgt. Als het kristal binnen de eerste 2 weken na het plaatsen loslaat, zal er éénmalig gratis een nieuwe geplaatst worden.

Hoelang blijft het kristal zitten?
Dit is afhankelijk van de structuur van uw tanden en de drink- en eetgewoontes, maar ook de zuurgraad van het speeksel speelt mee. Het is kristal kan een maand tot wel een jaar blijven zitten.

Verwijderen van het kristal?
Wilt u het kristal verwijderen dan raden wij aan om dit door u eigen tandarts te laten doen.
Let er wel op: U Tandarts kan hier kosten voor rekenen, vraag dit even na bij u tandarts.