Pedicure

De juiste plek voor je voeten

Jou voeten altijd cosmetische mooi!

Voor elk type voet een passende kleur

Last van eelt, likdoorns of pijnlijke voeten? 

Daar helpen wij u graag van af! 

Shoefresh: de schoenenverfrisser die reinigt én droogt

In Nederland heeft naar schatting meer dan 30% van de bevolking last van voetschimmel (zwemmerseczeem) of kalknagels. Het is erg lastig om hier van af te komen: de kans is groot dat de infectie steeds weer terugkomt. Schoenen regelmatig reinigen en drogen met de Shoefresh kan helpen (her)besmetting vanuit de schoen te voorkomen. Inmiddels maken meer dan 2500 pedicures in Nederland en België gebruik van de Shoefresh schoenendroger & -verfrisser. In het behandelplan voor cliënten met voetschimmel en kalknagels is de Shoefresh een onmisbare schakel geworden.

Geen last meer van stinkende schoenen in huis. Stap in je schoenen met een fris gevoel. Je schoenen zijn de volgende dag altijd droog, zonder gedoe met kranten.Houdt je schoenen hygiënisch. Je doet je kleding, sokken en ondergoed toch ook in de was?! Gemakkelijk en snel. Het programma start automatisch en in 25 min. zijn je schoenen weer fris en droog.

Shoefresh schoenspray


De Shoefresh schoenenspray deo pakt deze bacterin en schimmels aan. De Shoefresh schoenspray biedt duurzame en langdurige verfrissing. Onze spray is meer dan een simple schoenen deodorant of schoenendeo. Spray schoenen in met de Shoefresh schoenenspray en bescherm jezelf tegen voetschimmel en kalknagels. De Shoefresh schoenenspray is de oplossing voor natte, stinkende schoenen / stinkschoenen.

- Verwijdert nare, muffe geuren uit stinkschoenen door middel van Active Oxygen technologie.
- Droogt vochtige schoenen van binnenuit met behulp van warme lucht.
- Gemakkelijk te gebruiken: zet je schoenen op de Shoefresh en het programma start automatisch.
- Geschikt voor alle soorten schoenen en laarzen, maar ook scheenbeschermers, handschoenen en helmen
.