Key2nails

Eindelijk is er dan nu een erkende en professionele nagel studio in het Stadshart van Lelystad!

Na dat Bianca de Graaf in 2012 meerdere diploma's haalde aan het Nagelgilde, behaalde ze in oktober van dat jaar de 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap Junior nail-art hier mee zette ze haar salon Key2nails in Lelystad meteen op de kaart.
Dit was pas het begin van haar carrière move ze behaalde certificaten voor allerlei nail-art technieken en ook deed ze mee aan diverse wedstrijden waarbij ze in 2016 nog eens een 1e en een 3e prijs behaalden en in 2018 2x een 3e plaats met de flevo-competitie. Maar nu is het dan ook eindelijk zover dat we kunnen spreken van een "pro-salon!"
Bianca behaalde haar examen bij Crystalnails Flevoland en haar salon mag nu officieel de naam "CRYSTALLAK PRO SALON" dragen.
Voor Advies over uw nagels en de verschillende gellak systemen kunt u vrijblijvend terecht. Ook met een groot scala aan kleuren zal er altijd een passend advies zijn. 

Wij verzorgen uw handen met de allerbeste A-merken. Maar ook voor thuis gebruik hebben wij een heerlijk assortiment om uw handen in optimale conditie te houden.

Naast onze hand en nagelproducten kunt u bij ons ook terecht voor zeer goede argan oliën uit de collectie van SOFTnaturals. Neem ook eens een kijkje op hun website want deze winkel heeft een super lekker assortiment. Echt een aanrader! www.softnaturals.nl

Contact